Apteq hoitava hammastahna (1 × 75ml)

7,91 €
105,47 € / l
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 9238094

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Hellävarainen ja raikas erityisesti kuiva- ja herkkäsuisille kehitetty hammastahna. Erittäin korkea 25 % ksylitolipitoisuus.

Käyttötarkoitus:

Apteq plus hammastahna on kehitetty yhdessä suunhoidon ammattilaisten kanssa vastaamaan erityisesti kuiva- ja herkkäsuisten tarpeita. Hammastahnassa on erittäin korkea 25 % ksylitolipitoisuus ja siinä on ainutlaatuinen hellävarainen vaahtoamismekanismi ilman limakalvoja ärsyttäviä pesuaineita, kuten natriumlauryylisulfaattia. Suuri ksylitolipitoisuus estää tehokkaasti kariesta aiheuttavien mutans streptokokki -bakteerien toimintaa, lisää syljen eritystä ja estää syljen pH:n laskua.Hammastahna sisältää limakalvoja kosteuttavaa ja hoitavaa betaiinia ja oliivinlehtiuutetta. Vaahtoaa hellävaraisesti ilman limakalvoja ärsyttävää natriumlauryylisulfaattia.Fluoripitoisuus 1450 ppm.

Annostelu:

Pese hampaat Apteq plus hammastahnalla aamuin illoin 2 minuutin ajan.Kuusivuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän.Muita fluorituotteita käytettäessä tulee ottaa yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin.

Ainesosaluettelo:

Ksylitoli (25%), Vesi, Piioksidi, Sorbitoli, Glyseriini, Betaiini (4%), Oliivinlehtiuute (4%), Poloksameeri 407, Titaanidioksidi, Aromi, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Selluloosakumi, Natriumfluoridi, Dinatrium EDTA, Natriumsakkariini, Natriumbentsoaatti.

Raskaus ja Imetys:

Apteq plus hammastahnalla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.

Koko:

75 ml

Muut tiedot:

Vaikuttavat aineet:Ksylitoli 25 %, Natriumfluoridi 0,33 %, Betaiini 4 %, Oliivinlehtiuute 4%