Arthrobalans Drink (20x4 g)

9,64 €
120,50 € / kg
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20x4 g
Tuotenumero (Muu) 9232022

Markkinoija

Vitabalans Oy

Raikkaan sitruunanmakuinen glukosamiinivalmiste juomana. Arthrobalans Drink sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia.


Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Vanhetessa tai liiallisesta nivelen rasituksesta johtuen nivelrusto haurastuu ja ohenee, jolloin rusto menettää kimmoisuutensa. Nivel jäykistyy ja sen liikerata pienenee. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisestikin esiintyvistä glukosamiinista ja kondroitiinista uutta korvaavaa ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Pakkaus sisältää 20 annospussia. Ei sisällä sokeria, laktoosia eikä gluteenia.

Annostelu

Aikuisille 1 annospussi päivässä veteen sekoitettuna.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää:

  • glukosamiinia 1000 mg
  • kondroitiinisulfaattia 200 mg
  • C-vitamiinia 80 mg

Ainesosat

Makeutusaine (mannitoli), glukosamiinihydrokloridi, maltodekstriini, kondroitiinisulfaattinatrium, L-askorbiinihappo, sitruuna-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidit), väriaine (riboflaviini).


Huomioitavaa

Glukosamiini on mikrobien tuottamaa. Kondoritiinisulfaatti on peräisin sian rustosta. Ei lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Raskaus ja imetys

Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Valmistaja/markkinoija

Vitabalans Oy