Comforsil Kantapäätyyny, luupiik. L (1 × 1pari)

37,36 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1pari
Tuotenumero (Muu) 9202575

Markkinoija

Mills Oy

 

Luupiikin hoitoon. Lievittää luupiikin tai kovan iskun aiheuttamaa voimakasta, kantapään keskelle kohdistuvaa kipua. Kantapäätyynyä käytetään ilman keskiosaa, kun halutaan voimakkaampi kivunlievitys ja paineen poisto kipualueelta. Lievemmissä kiputiloissa tuotetta voidaan käyttää keskiosan kanssa.

Mikäli Kantapäätyyny ei helpota kipua muutaman päivän käytön jälkeen tai kipu pahenee, tulee kääntyä jalkojenhoidon ammattilaisen puoleen. Tuotteen yhteydessä suositellaan talkin käyttöä. CE-merkitty terveydenhuollon tarvike.


Tuotteet on valmistettu 100% silikonista. Silikoni on kestävä, pestävä, hajuton ja allergisoimaton, sekä myrkytön. Silikoni vaimentaa iskuja, sopeutuu paineeseen, estää ihon hankausta ja hiertymistä. UV-säteily, kuumuus, kylmyys tai kosteus, eivät muuta sen koostumusta.

 

Kokotaulukko:

 

Koko  Kengän numero
 S  34 - 37
 M  38 - 40
 L  41 - 43

 

 

Käyttö:

Kipeää kohtaa kevennetään ottamalla tyynyn keskusta pois. Tuote asetetaan leveämpi puoli kantapäätä vasten. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee tuotetta käyttää molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Käyttö tulee aloittaa asteittain tuotteen sopivuuden varmistamiseksi.

Pese suojus haalealla saippuavedellä.

 

Huomioitavaa:

Älä peitä rikkoutunutta tai erittävää ihoa pitkäksi aikaa.

 

Valmistaja/markkinoija:

Mill's Enterprises