Aniwash hoitoshampoo eläimille muovipullo keinukorkilla (1 × 300ml)

24,74 €
82,47 € / l
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 9118459

Markkinoija

Repolar Pharmaceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Antiseptinen AniWash Hoitoshampoo rauhoittaa eläinten iho-ongelmia mm. hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä. Hellävarainen AniWash hoitoshampoo ei kirvele rupisella, märkivällä tai rikkinäiselläkään iholla. Shampoo pesee eläimen tehokkaasti, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. AniWash tasapainottaa ihon kosteustasapainoa, aikaansaaden kauniin ja kiiltävän karvan. Hoitoshampoo sopii loistavasti myös eläinten peruspesuihin.

Käyttötarkoitus:

AniWash on kehitetty puhdistamaan lemmikin ihoa ja turkkia sekä lievittämään erilaisia iho-oireita. Shampoopesut vähentävät iholla elävien mikrobien määrää sekä poistavat iholta kuollutta irtonaista karvaa, hilsettä, rupia ja tulehduseritettä. Hoitoshampoo soveltuu myös paikallisten ongelma-alueiden hoitoon, kuten esimerkiksi tassujen / vuohisten alueelle. Koska AniWash ei kuivata ihoa samaan tapaan kuin useimmat antimikrobiset shampoot, sitä voidaan käyttää myös eläinten peruspesuihin.

Iho-ongelmissa shampoovaahdon tulisi antaa olla iholla kymmenisen minuuttia. Näin kuusen pihkan vaikuttavat aineet ja Piroctone olamiini ehtivät vaikuttaa iholla. In vitro -tutkimukset ovat osoittaneet, että Repolarin kehittämä pihkaliuos tappaa hyvin laajakirjoisesti eläimien iholla ja korvissa esiintyviä bakteereita, hiivasieniä ja jopa antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita (kuten MRSP). Pihkaliuoksella on myös rauhoittava ja hajuja neutraloiva vaikutus. Piroctone olamiini taas tuhoaa hilsettä aiheuttavia mikro-organismeja ja normalisoi solujen uusiutumista.

Annostelu:

Ensimmäisellä pesukerralla sekä eläimen ollessa likainen suositellaan esipesua. Kastele lemmikkisi turkki. Annostele shampoo useampaan kohtaan ja hiero se huolellisesti karvan alle ihoon. Huuhdo shampoo pois. Esipesu poistaa iholta ja turkista pölyn, lian, hajut sekä allergeenit.

Hoitopesussa hiero shampoota iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Huuhdo shampoo huolellisesti pois haalealla vedellä. Kuivaa lemmikkisi turkki pyyhkeellä.

Iho-ongelmissa shampoopesuja suositellaan tehtävän kuurina 2 kertaa viikossa 3-6 viikon ajan tai tarpeen mukaan.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Picea Abies Spruce Resin, Piroctone Olamine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid

Huomioitavaa:

Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Mikäli valmistetta joutuu silmiin tai suuhun huuhdo se pois runsaalla vedellä.

Älä käytä AniWashia eläimelle, joka on yliherkkä hartsille (colophonium) tai valmisteen muille ainesosille.

Jos eläimen omistaja on yliherkkä hartsille tai valmisteen muille ainesosille, on syytä käyttää vinyylikäsineitä tuotetta lemmikille käyttäessä.

Säilytys:

Huoneenlämmössä

Koko:

300ml

Muut tiedot:

Ei sisällä tuoksu- tai väriaineita.

Ei dopingvaroaikaa.